Muzkido

Creatieve muzieklessen en vakantiekampen voor kinderen en volwassenen

In slaap vallen met muziek?

op maart 5, 2013

Afbeelding

Prinses Lentebloem kon de slaap maar niet vatten. Was het de prins, was het de hond van haar vader? De kinderen probeerden Lentebloem in slaap te krijgen met de muziekinstrumentjes. De triangel, belletjes, het klokkenspel en de schuddertjes werkten prima en prinses Lentebloem viel in slaap. Toch voor eventjes, toen werd ze terug wakker. Dus moesten we een 2de keer mooie melodietjes uitvinden. Gelukkig viel Lentebloem dan wel als een roos in slaap.

We bleven de hele workshop in het thema van slaap en leerden het liedje Twinkel Twinkel kleine ster zingen. We knutselden allemaal een eigen ster en maakt een filmpje van het liedje en de ster! Klik hier om een kijkje te nemen.

Muziek voor het slapen gaan, helpt ook echt, en niet enkel bij kinderen!
Het zorgt voor een rustigere hartslag, rust in je hersengolven en ook je algemene lichaamsritme vertraagd. Lees er over via de link.  

Afbeelding


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: