Muzkido

Creatieve muzieklessen en vakantiekampen voor kinderen

Muziekinstrument leren

Een muziekinstrument leren is investeren in jezelf 🙂

Een muziekinstrument spelen is een hobby die je jong kan leren maar heel je leven kan blijven doen! Het vraagt een inspanning van je lichaam en van je concentratie, maar een instrument is ook een verlengstuk van jezelf. Je kan er energie en emotie in kwijt.

Voor kinderen heeft het ook heel wat voordelen. Denk maar aan motoriek, ademhaling, houding, sociale vaardigheden, concentratie,…. Ken je dit filmpje? (klik om te bekijken)
maxresdefault
Bij Muzkido kan je ook instrumenten leren!

Dwarsfluit

De lessen worden o.a gegeven volgens de Suzuki-methode. Dit betekent dat kinderen al kunnen starten vanaf 5 jaar en de ouders ook een belangrijke rol spelen in de les. De kinderen leren het instrument als hun moedertaal, dus eerst doen en dan de theorie en het (noten) lezen.

Ook grotere kinderen van de lagere en middelbare school zijn heel erg welkom, voor privé-lessen op eigen maat en tempo. Het streefdoel is een concertje en geen examen en er is ook aandacht voor samenspel met piano en andere instrumenten.

En volwassenen dan? Die hebben ook een plaats! Voor sommigen is het de draad weer oppikken na een hele lange rustpauze, voor anderen is het echt de eerste kennismaking met het instrument. De leerkracht heeft heel wat ervaring met volwassenen, dus neem gerust contact op met je vraag of wens!

fluitklas       p1050720

Piano (beginners)

Voor kinderen vanaf 5 jaar is er ook pianoles in het Muzkido-atelier. Stap voor stap leren ze spelen met 10 vingers en nadien met 2 handen tegelijk! Eens ze alles onder de knie hebben schuiven ze op naar het volgende boek en de volgende juf!

Praktisch: 

De lessen worden per reeks van 10 georganiseerd.
Op woensdagnamiddag – donderdagnamiddag en zaterdag en op afspraak ook op andere dagen!

Prijzen: klik hier
prijslijst-instrumentles

Op aanvraag wordt er ook bij u thuis lesgegeven. Hiervoor wordt een kleine verplaatsingskost aangerekend. Deze varieert naargelang de afstand vanuit Merelbeke.

De instrumentlessen vinden plaats op normale schoolweken.
Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Inschrijven? 
Kan op gelijk wel moment in het schooljaar!
stuur een mailtje naar sophiepelgrims (@) hotmail.com of bel even 0472/61.81.81

piano-kleine-kindjes

%d bloggers liken dit: