Muzkido

Creatieve muzieklessen en vakantiekampen voor kinderen

Creatieve zomerkampjes in Merelbeke

op juli 6, 2017

P1150538

De 1ste week van juli hadden we in het Muzkido-atelier weer een groepje enthousiaste muzikantjes te gast! In het thema monstertjes gingen we een hele week creatief aan de slag. In de voormiddag maakten we vooral muziek. Met kleine slaginstrumentjes, maar ook met grote instrumenten zoals een djembé, piano, Ukelele en de juf speelt ook dwarsfluit!

In de namiddag gingen we de beeldende tour op en ontwierpen we monster T-shirts, maakten we zelf monsterkoekjes met rice-criespies en cookies voor het cookiemonster. Er was tussendoor ook tijd om buiten in de tuin te spelen en monsters met plasticine te maken.

 

Op vrijdagavond sloten we af met een leuk toonmoment waarin we de ouders en broertjes en zusjes lieten horen wat we geleerd hadden deze week. Ze mogen dan nog jong zijn, met overtuiging 5 liedjes brengen was toch wel fantastisch!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: