Muzkido

Creatieve muzieklessen en vakantiekampen voor kinderen

Nieuw jaar, nieuwe workshops voor klein en groter :)

op december 18, 2014

Dia2

 

Het einde van het jaar, de donkere dagen die we opvullen met kaarsjes, gezelligheid en muziek. En vooral dat laatste is waar Muzkido heel blij van wordt. Kinderen en volwassenen die zingen met kerstmis, de driekoningen die binnenkort weer van deur tot deur gaan. Die muziek zorgt toch voor een deel van de gezelligheid, niet waar?

In Januari kunnen de jonge kinderen weer naar harte lust hun creativiteit kwijt, worden ze meegenomen in de wereld van verwondering, van klanken en geluiden. Een kleine muzikant is deze keer onze gids. Hij toont aan de mensen in zijn stad zijn creatieve kunsten en het publiek blijkt zeer enthousiast. Telkens krijgt hij een aandenken, een heel persoonlijk cadeautje. Wij volgen de kleine muzikant en beleven zijn liedjesrepertoire, zijn vrolijke klassieke en minder klassieke deuntjes en zijn speciale instrumenten. In 5 workshops, telkens op zaterdag van 9u30 tot 10u30 ontdekken de kinderen
(2,5 tot 5j) heel het verhaal op een leuke, creatieve manier!

Muzkido klankstaven     viool
basgitaar

Voor de kinderen van 5 tot 7 jaar, is er vanaf januari een primeur bij Muzkido. We zoomen helemaal in op de instrumenten en beleven van dichtbij de klank, de klankkleur, de techniek en mechaniek. De muzikanten die telkens op bezoek komen, dagen ons ook uit om te reageren op wat ze spelen of vragen om zelf eens te proberen. Op die manier krijgen de jonge oortjes een heerlijk klankmenu voorgeschoteld. Ideaal om te ontdekken wat ze later zouden willen leren! 5 zaterdagen van 10u45 tot 11u45 zijn de kinderen welkom!

En wat is er dan voor de groteren? Voor de kleuterleidsters die elke dag de jonge bengels creatief willen bezig houden, alsook voor de studenten kleuteronderwijs, is er een workshopdag tijdens de krokusvakantie, donderdag 19 februari. Met leuke actieve sessies worden de leerkrachten geïnspireerd om het de volgende lessen nog muzischer aan te pakken. Bovendien krijgen ze een bundel met ideetjes voor de praktijk en een deelnamebewijs mee naar huis. Leerkrachten kunnen hier reeds inschrijven of vrijblijvende hun emailadres achterlaten om op de hoogte te blijven!

 

Heel wat op het menu voor 2015!

Ik hoop dat u of u kind ook eens komt proeven!

De plaatsen zijn beperkt, dus wees snel om je in te schrijven. Via deze link.

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: